Знадобиться стандартний суповий набір овочів, трохи гречки і м’ясо. Готується швидко, дуже смачно зі смаженими грибочками і зі сметаною.
Інгредієнти
Курячі гомілки – 3 шт | |
Картопля – 1-2 шт | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля – 1/2 шт | |
Гречка – 2 ст. л. | |
Кріп (будь-яка зелень) – 1/2 пучка | |
Сіль, перець, лавровий лист, спеція 10 овочів – за смаком |
У щоденному раціоні має бути будь-який суп, чому б і не гречаний? Простий і швидкий у приготуванні, мінімум інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Підготувала всі продукти, почистила картоплю. Морква у мене заздалегідь натерта на крупній тертці і розфасована у пакети порційно (зберігаю в морозильній камері). Ставимо каструлю з водою на вогонь поки займаємося підготовкою.
М’ясо добре промити під проточною водою, кинути в каструлю. Солимо, додаю 1 лавровий лист і спеції 10 овочів (так суп виходить не таким прісним на смак).
Дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо з морквою на сковороді до золотистого кольору.
Ріжемо маленькими кубиками картоплю (швидше звариться). Додаємо моркву з цибулею в бульйон.
Засипаємо гречку. Здається, що велика каструля, а гречки так мало. Ні! Досить маленької жменьки в кулаці. Гречка дуже розварюється і збільшується в об’ємі. Якщо переборщити, то вийде дуже рідка гречана каша, а не суп.
Дрібно нарубану зелень додаємо в самому кінці. М’ясо з гомілок обібрати.
Готово! Смачно подавати зі сметаною або з смаженими грибами. Приємного!