1. Молоко налити в каструлю і засипати в нього заварний кави. Закип’ятити молоко з кавою і поварити 2-3 хвилини.
2. Процідити кави з молоком через дрібне ситечко в іншу каструлю, де будете робити тісто.
3. В молочну суміш додати борошно і добре розмішати, щоб не було грудок. Можна це зробити міксером.
4. Яйця збити з 100 г цукру до утворення білої пишної піни і збільшення маси хоча б у два рази. Акуратно ввести яєчну масу в тісто. Добре розмішати.
6. Ставимо наше тісто в мікрохвильову піч на 8 хвилин. Так робимо два коржа
7. Коли коржі охолонуть, розрізаємо їх на дві частини.
8. Сметану збиваємо з цукром і корицею міксером. Я ще додала, на всякий випадок загущувач для вершків.
9. Отриманим кремом намазуємо коржі і ставимо в холодильник на просочення.
П. С. І чекаємо подругу в гості, щоб пригостити її до чаю ось таким чудовим і дуже смачним тортиком!