Цей пиріг дуже подобається дітям і при цьому швидко і просто готується. По своїй структурі пиріг дуже м’який, ніжний і вологий, ідеально підходить як коржевая основа для тортів (особливо враховуючи той факт, що на приготування йде зовсім небагато часу). В якості крему для торта можна використовувати сметану, збиту з цукром.
Тісто має вийде не дуже рідке, але ллється. В моїй мультиварці (у мене Panasonic на 2,5 літра) приготування пирога займає 60 хвилин на режимі випічка. Швидше пиріг готується в духовці. В квадратній формі 22 см пиріг спечеться за 15 хвилин на 180 градусах. (Час приготування залежить від потужності вашої духовки, будьте уважними, перевіряйте готовність пирога сірником або зубочисткою).