Цим швидким і дуже ароматним супчиком порадуєте всю сім’ю!
Інгредієнти
Куряче філе – 200 гр | |
Рис – 1/2 склянки | |
Картопля – 3 шт | |
Морква – 1 шт | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Томатна паста – 2 ст. ложки | |
Сіль, приправи – за смаком |
Суп Харчо – це страва грузинської кухні. У класичному рецепті суп вариться на яловичині. Але курці він виходить не менш смачний, а так само дієтичний. Замість томатної пасти в грузинській кухні використовується сливовий соус Ткемалі. Звичайно, в ідеалі, краще використовувати його. У нас, наприклад, хороший ткемалі велика рідкість. В основному це незрозуміла кислятина в банках. Але моє завдання запропонувати варіант смачного і швидкого супу з того що є в холодильнику середньостатистичного росіянина.)
Покроковий рецепт
Куряче філе дрібно нарізати.
Одну велику моркву натерти на тертці. Велику цибулину дрібно порубати. Викласти в сковороду. Додати томатну пасту. Пасерувати протягом 10 хвилин. Додати приправи (чорний перець, паприку, червоний гострий перець, сіль). Я додаю ще куркуму. Вона дає більш насичений колір супу.
Рис добре промити. Викласти рис і курку в каструлю.
До вмісту сковороди додати воду. Отриманим бульйоном рис і залити курку. Якщо мало води, додати потрібну кількість. Перевірити сіль. Покласти лавровий лист. Варити 10 хвилин, потім додати нарізану картоплю і варити ще 5 хвилин.
Зелень і часник дрібно нарубати. Суп вимкнути. Гарячий суп заправити зеленню і часником. Можна додати волоські горіхи.
Приємного апетиту!