Швидкий яблучний пиріг

Швидкий яблучний пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування смачного яблучного пирога потрібно мінімум продуктів харчування, які, ми впевнені, є в запасниках у будь-якої хазяєчки. Отже, візьміть 3 курячих яйця, склянка цукру і така ж кількість пшеничного борошна. З цих інгредієнтів ми приготуємо тісто з використанням міксера. Щоб тісто для яблучного пирога вийшло повітряним, при приготуванні тесту ми додамо в нього гашену оцтом соду. Дані компоненти можна замінити розпушувачем для тесту. Що стосується яблука, то можна вибирати будь-який сорт, особливих вказівок на рахунок цього інгредієнта немає. Для випікання потрібно форма. Оскільки тісто для яблучного пирога можна зробити буквально за 5 хвилин, то відразу включаємо духовку і виставляємо його температурний режим на 180 градусів.

Покроковий рецепт