Сир сулугуні з зеленню в смаженому лаваші

Сир сулугуні з зеленню в смаженому лаваші – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перед початком приготування необхідно підготувати всі потрібні інгредієнти. Сир сулугуні слід натерти на дрібній тертці, додати форму хлібної крихти. Петрушку і кріп дрібно нарізати.

В окремій тарілці або салатниці змішати вище зазначені інгредієнти.

Розрізати лаваш на 2 частини, повинен вийти у формі квадрата. На поверхню лаваша нанести тонкий шар французького соусу з гірчицею, він додасть трохи остроны страви, зробить його ніжним і неповторним. У лівий нижній кут треба викласти сир перемішаний з зеленню. Потім загорнути лаваш у формі конверта. Одна з сторін може розкритися, для цього готовий лаваш перевертаємо тією стороною до низу і прибираємо на дощечку. Такі дії проводимо і з іншими лавашами.

У сковороду наливаємо масло, ставимо на середній вогонь. Вилажіваем конвертики і обсмажуємо протягом 10-15 хвилин, головне не перетримати, щоб лаваш не підгорів.

Коли перекус готовий треба його перекласти в красиве блюдо, за бажанням прикрасити гілочками зелені. Подавати до столу поки гаряче. Поєднання смаків неповторні, рідні будуть в захваті.