Сирна запіканка з родзинками на манці

Сирна запіканка з родзинками на манці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечений сирок ніжною м’якої текстури з солоденьким изюмчиком.

Інгредієнти

сир – 500 гр
яйце – 2 шт
родзинки солодкий – 150 гр
манна крупа – 4-5 ст. л. (залежить від консистенції сиру)
цукор – 1 ст. л.
сіль – щіпка
ванілін – за бажанням

Як приготувати Сирна запіканка з родзинками на манці

Поживний, корисний і смачний сніданок. Така запіканка може прийти до смаку навіть тим, хто не надто любить сир. Готується швидко, виходить смачно.

Покроковий рецепт

У чашу розіб’ємо 2 яйця і додамо ложку цукру. Скориставшись віночком доводимо суміш до піків.

В чаші побільше з’єднаємо наступні компоненти: творожочек, крупу манну, щіпку солі, ванілін. Скориставшись ложкою доведемо до рівномірного розподілу.

Вимочений в кипяточке 5 хвилин родзинки высушим, наріжемо якщо великий і вмешаем в сирну масу.

Изюмно-сирну масу розбавляємо яєчно-цукрової сумішшю і доводимо до однорідності. Скориставшись лопаткою або ложкою викладаємо масу на тонкий шар вершкового масла размазанного за формою. Готується запеканочка в духовці 25 хвилин.


Розкладаємо запеканочку по тарілочках і насолоджуємося. Можна додати сметанку, а любителям якнайсолодше полити згущеним молоком.
Приємного апетиту.