Сирна запіканка з яблуками і бананом

Сирна запіканка з яблуками і бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидко і корисно. Без додавання цукру і борошна.

Інгредієнти

Сир – 0,5 кг
Яблуко – 1 шт.
Банан – 1 шт.
Яйце – 1 шт.
Мед – 1 ст. л. не повна
Масло вершкове для змащування форми

Як приготувати Сирна запіканка з яблуками і бананом

Дуже смачний і корисний десерт або сніданок. У складі продукту знаходяться всі вітаміни групи В. Запіканка з сиру зберігає практично весь кальцій, що міститься в свіжому сирі, тому корисна всім і дітям, і людям похилого віку і годуючим мамам.

В рецепті не використовуємо цукор, манку або борошно та не бійтеся, вона буде тримати форму і не попливе, головне після приготування дати охолонути і настоятися хвилин 20.

Сир беремо будь-якої жирності і консистенції, у мене простий розсипчастий 9%, можна і м’який використовувати.
Солодкість добре надає банан і додаємо трохи меду. Для ласунів при подачі можна подати джем або згущене молоко і прикрасити ягодами.

Покроковий рецепт

Сир розім’яти виделкою до однорідного стану, додати мед і яйце. І добре вимішати.


До сиру додати банан і нарізані яблука. Банан можна розім’яти виделкою або просто порізати тонкими скибочками.


Змастити фото для випікання маслом, я використовую скляну і перекласти нашу суміш.
Відправити в розігріту духовку до 180-200 градусів на 40-45 хвилин. Стежити, щоб підрум’янилися, регулюйте верхній і нижній нагрів за своєю духовий печі.





Після приготування дайте відпочити і схопитися запіканці, вона буде дуже м’які всередині, але через хвилин 20 стане щільна і ніжна.
Приємного апетиту!