Сирні хрустики

Сирні хрустики – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З’єднати у великій мисці всі сухі компоненти, ретельно перемішати їх виделкою, викласти у цю сипку суміш м’яке вершкове масло. Перемішати все ще раз, після цього порубати отриману суміш в дрібну крихту, додати столовий оцет і холодну воду, насипати тертий чеддер, замісити круте тісто, скачати його в дуже щільний шар. Перекласти сирне тісто в поліетиленовий пакет, прибрати на годину в холодильник, після чого розділити його на шість однакових частин.

Кожен шматок тесту розкотити в дуже тонкий круглий пласт, присипати крупномолотим перцем, потім всі кола розрізати на однакові сектора у вигляді трикутників. Перекласти все сирні заготовки на велике деко, попередньо змащений олією, запікати до золотистого відтінку і приємною скоринки протягом п’ятнадцяти хвилин при 190 градусах.

Можна приготувати сирні закусочні хрустики і в більшій кількості, в цьому випадку закуску можна зберігати у скляному великому контейнері.