Сирні котлети з буряком

Сирні котлети з буряком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Сирні котлети з буряком

Дієтичні кисломолочні котлети з вареним буряком виходять дуже смачними і поживними.

Інгредієнти:

– невеликі зубці часнику очищені (чотири штуки);

– соковита буряк невелика (560 м);

– соєва олія рафінована (24 мл);

– мелені сухарі для панірування (за смаком);

– просеянная борошно пшеничне високоякісна (48 м);

– ріпчаста цибуля (120 г);

– домашній сир середньої жирності (130 м);

– харчова сіль ароматна (за смаком);

– сире яйце куряче велике (одна штука).

Процес приготування:

За допомогою щітки промити в теплій воді всю буряк, відварити до м’якості, потім перекласти відварені коренеплоди на блюдо, злегка остудити і почистити.

Крупно натерти варений буряк, відправити її в миску, після цього дрібно порубати очищений цибулю, потім обсмажити в гарячому соєвому маслі. Остудити обсмажену цибулю, відправити його в миску, додати достатню кількість сиру, розбити в цю ж посуд куряче яйце.

Дрібно натерти очищений часник, додати його в сирно-бурякову масу, насипати просіяне борошно і сіль, добре перемішати.

Сформувати з сирно-бурякової маси невеликі круглі котлети, обваляти їх в сухарній паніровці, потім обсмажити їх в розпеченому маслі з обох сторін по чотири хвилини.

Подавати гарячі котлети з сиру і буряків зі сметанним соусом.