Продукти прості, знайдуться в будь-якому холодильнику. При бажанні можна замінити копчений бекон на ковбасу або сосиски, плавлений сирок на сир з яскравим смаком (наприклад, російський).
Інгредієнти
Курячий бульйон – 2 літри за бажанням можна готувати і на воді | |
Бекон копчений – 200 гр | |
Картопля – 3 шт | |
Сирок плавлений – 1 шт вершковий | |
Цибуля – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Масло вершкове – 50 гр | |
Зелень – 1 пучок | |
Сухарики пшеничні – за смаком |
Настала осінь і хочеться чого-небудь смачного і зігріває душу. Сирний супчик це те, що треба в холодну пору року!
Покроковий рецепт
Щоб зварити сирний суп-пюре з беконом необхідно підготувати продукти. Чистимо картоплю, моркву, цибулю.
Ріжемо середніми кубиками картоплю.
Дрібно нарізаємо цибулю тремо на тертці моркву.
У каструлю з киплячим бульйоном, додаємо варитися картоплю. Коли картопля з бульйоном закипить, вогонь робимо маленький. Паралельно обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору морква і цибуля.
Нарізаємо кубиками або смужками плавлений сирок і бекон.
Якщо картопля зварився, то в каструлю кладемо цибулю з морквою. Перебиваємо все це блендером або толкушкой для пюре до однорідної консистенції. Кидаємо бекон і сирок. Перемішуємо все до розчинення сирків. Залишаємо ще покипіти крем -суп на малому вогні 5 хвилин.
Додаємо рубану зелень, сіль, перець за смаком. При подачі в тарілку суп посипаємо сухарями.