Сирний суп-пюре з грибами

Сирний суп-пюре з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ставимо каструлю з водою (близько 4-5 склянок) на вогонь. Картоплю чистимо, миємо, ріжемо на шматочки. Коли вода закипить, занурюємо картопля, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь.


Додаємо лавровий лист, перець горошок, солимо (можна додати кубик або улюблену приправу, яку звикли додавати в суп). Плавлений сир тремо на тертці, додаємо в суп.

Важливо! Якщо ви готуєте суп з м’ясом, то спочатку варимо м’ясо (або фрикадельки), потім картоплю і інші інгредієнти.
Попередньо обсмажені гриби з цибулею, додаємо в суп. Варимо до готовності картоплі. Потім подрібнюємо блендером суп.

Готовий суп-пюре розливаємо по тарілках, додаємо зелень, сметану або вершки, подаємо.