З плавленого сиру, овочів і мисливських ковбасок можна приготувати дуже ситний суп, який рекомендується включити в зимове меню.
Інгредієнти:
– рафінована олія рослинна для смаження (24 мл);
– заморожений плавлений сирок (два брикету);
– гімалайська сіль харчова (за смаком);
– мисливські ковбаски (160 г);
– маленькі сухарики для подачі (за смаком);
– великі картопляні бульби (чотири штуки);
– відфільтрована вода (півтора літра);
– морква (одна штука);
– свіжа зелень пряна (за смаком);
– невеликі зубці часнику (чотири штуки);
– фіолетовий цибулю салатний не дуже великий (дві штуки).
Послідовність приготування:
Почистити ретельно промиті овочі і нарізати їх шматочками невеликого розміру, потім поставити на середній вогонь товстостінну каструлю, влити в неї достатню кількість кукурудзяного масла.
Додати в каструлю нарізану моркву з цибулею, обсмажувати ці інгредієнти до прозорості при постійному помішуванні кілька хвилин.
Додати картоплю, перемішати і продовжити готування овочів кілька хвилин, після цього товстими шматочками нарізати мисливські ковбаски, насипати за смаком сіль і продовжувати готувати.
Хвилин через десять влити в цю ж посуд відфільтровану воду, довести суп до кипіння, потім продовжити процес варіння до того моменту, поки картопля не стане дуже м’яким.
Крупно натерти заморожені плавлені сирки, відправити сирну терту суміш в каструлю, перемішати і варити сирний суп ще п’ятнадцять хвилин. Перелити приготований суп в тарілки, додати рубану зелень і невеликі сухарики, потім подавати приготоване блюдо в гарячому вигляді.