Для приготування супу плавлений сир краще підібрати вершковий, щоб він не зіпсував смак страви.
Інгредієнти
Сьомга – 200 грам | |
Плавлений сир – 150 грам | |
Картопля – 2 штуки | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля – 1 штука | |
Сіль, перець – за смаком |
Вся моя сім’я дуже любить солону червону рибку. Тому без праці солимо її самі. Після оброблення часто залишаються кістки, на яких багато риби, але в засолку вони не підуть. З них виходить відмінний суп. Для подачі суп можна доповнити сушеними сухариками.
Покроковий рецепт
У каструлю налити води, покласти туди рибу.
Варити до готовності риби. Потім дістати з каструлі рибу, охолодити і видалити кістки.
Цибулю і моркву порізати, обсмажити.
Картоплю почистити і порізати. У каструлю скласти плавлений сир, обсмажені овочі і картоплю, перемішати поки сир не розплавиться. Варити до готовності, додати рибу.