Гриби, у моєму випадку сушені білі, промиваємо і заливаємо холодною водою на 1 годину
Чистимо, ріжемо картоплю і відправляємо в каструлю варитися. Каструлю брала на 3.5-4 літра, води трохи більше половини.
Ріжемо цибулю, моркву і часник тремо на дрібній тертці
Натираємо плавлений сирок
Розігріваємо сковорідку з маслом, я використовую кокосове, можна будь-яке у Вас є і відправляємо морква цибуля і часник пассероваться
Гриби ріжемо й додаємо до овочів в сковорідку. ВАЖЛИВО, якщо замочували сушені гриби, не зливайте воду, вона нам ще знадобиться!
Додаємо через 2-3 хвилини в сковорідку воду від грибів.
Після того, як наша зажарка почала кипіти, висипаємо сир і вимішуємо до розчинення.
В цей час наш картоплю вже полуготов, відправляємо наші овочі зі сковороди в каструлю.
Додаємо спеції за смаком, вимішуємо і доготавливаем на невеликому вогні до готовності картоплі. Це займе хвилин 10.
За бажанням для ситності, як писала вище, додаєте пшоно пару ложок, або вермішель. Я не використовую.
Подаємо на стіл присипавши улюбленої зеленню: кріп, петрушка або цибулю.
Приємного апетиту!