Сирний торт на основі бісквітної

Сирний торт на бісквітній основі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

бісквітна основа

Для початку приготуємо бісквіт. Для цього збиваємо яйця з цукром і ваніліном в густу пишну піну. Борошно просіяти через сито і додавати частинами до яєчної маси, акуратно помішуючи силіконової лопаткою. Тісто має бути ніжним і повітряним.

Форму для випікання (у мене форма 26 сантиметри) застеліть пергаментним папером і змастіть вершковим маслом. Випікайте бісквіт в духовці при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин. Духовку в цей час не відкривайте. Дістаньте корж і дочекайтеся, поки він повністю охолоне.

сирний торт

Желатин замочіть в холодній кип’яченій воді. Сир протріть через сито або збийте блендером до кремової маси. Сметану збийте з цукром і ваніліном. Желатин розчиніть в мікрохвильовці (можна на водяній бані). Змішайте сир зі сметаною і желатином.

Укладіть бісквіт на блюдо для подачі торта і зверху одягніть кільце рознімної форми. Залийте кремову масу на бісквіт і відправте в холодильник на одну годину.

фруктова заливка

Розведіть окропом один пакетик будь-якого фруктового желе (у мене полуничне). Прикрасьте торт фруктами зверху і залийте фруктовим желе кімнатної температури. Залиште в холодильнику до повного застигання. От і все. Ніжний сирний десерт готовий.