Коли готуються ці бублики, по будинку витає аромат затишку і тепла.
Інгредієнти
сир – 400 г | |
сир – 200 г | |
яйце – 3 шт | |
рисове борошно – 140 г | |
розпушувач – 1 ч. л. | |
сіль – щіпка |
Ці бублики тепер назавжди залишаться в меню вашої родини. Ароматні, ніжні і ситні, вони припадуть до смаку всім членам сім’ї.
Покроковий рецепт
Беремо сир (нам потрібен сухий розсипчастий сир). Додаємо 2 яйця, сир (трохи сиру залишимо для посипання), рисове борошно (попередньо змішуємо її з розпушувачем), сіль.
Все ретельно перемішуємо. Повинна вийти консистенція пружна. На перший погляд може здатися, що тісто сухувато. Не варто переживати, так має бути. Бублики не повинні сильно розтектися в духовці.
Застеляємо деко папером для випічки. Скачуємо тісто в кульку, і вже на папері формуємо руками бублик. Змащуємо бублики яйцем, посипаємо рештою сиром і прикрашаємо кунжутом. Поставити деко в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Приємного апетиту.