Сирно-яблучні міні-рогалики

Сирно-яблучні міні-рогалики – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Збираємо необхідні інгредієнти: масло повинне бути трохи зігрітою, яблуко моєму.

2. Ретельно розтираємо виделкою в мисці сирну масу з маслом.

3. Міксером доводимо масу до однорідності, вливаємо кефір, додаємо ванілін.

4. Засипаємо цукор, продовжуючи збивати. Повинна вийти кремоподібна текстура


5. Акуратно всипаємо просіяне борошно з розпушувачем. При відсутності розпушувача можна скористатися лимонною кислотою або харчовою содою з оцтом.

6. Вимішуємо тісто, ставимо в холод на півгодини.


7. Тісто ще раз вимішуємо. Розгортаємо в коло, розрізаємо, як показано на фото.


8. На кожен сектор викладаємо яблучну часточку, присипаємо невеликою кількістю цукру, кориці. Скачуємо рогалики.


9. Викладаємо готові міні-рогалики на пергамент і в духовку. Запікаємо 15 – 20 хвилин при 210 градусах. Перед сервіровкою засипаємо цукровою пудрою.