1. Збираємо необхідні інгредієнти: масло повинне бути трохи зігрітою, яблуко моєму.
2. Ретельно розтираємо виделкою в мисці сирну масу з маслом.
3. Міксером доводимо масу до однорідності, вливаємо кефір, додаємо ванілін.
4. Засипаємо цукор, продовжуючи збивати. Повинна вийти кремоподібна текстура
5. Акуратно всипаємо просіяне борошно з розпушувачем. При відсутності розпушувача можна скористатися лимонною кислотою або харчовою содою з оцтом.
6. Вимішуємо тісто, ставимо в холод на півгодини.
7. Тісто ще раз вимішуємо. Розгортаємо в коло, розрізаємо, як показано на фото.
8. На кожен сектор викладаємо яблучну часточку, присипаємо невеликою кількістю цукру, кориці. Скачуємо рогалики.
9. Викладаємо готові міні-рогалики на пергамент і в духовку. Запікаємо 15 – 20 хвилин при 210 градусах. Перед сервіровкою засипаємо цукровою пудрою.