Ароматні млинці з курячого фаршу урізноманітнюють святкове застілля і доповнять повсякденний вечерю.
Інгредієнти
Курячий фарш – 250 г | |
Яйце – 1 шт. | |
Борошно – 1 ст. л. | |
Твердий сир – 50 г | |
Спеції – 1/2 ч. л. | |
Цибуля – 1/2 шт. | |
Молоко – 50 мл | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Вершкове масло – 35 г |
Ніжні золотисті млинці з курки з сиром і маслом чудово доповнять будь-який гарнір або овочеві закуски. Таке блюдо поєднується з багатьма соусами, особливо на основі сметани. Закуска досить швидка у виконанні, проста і дуже смачна. Ніжний смак і приємний вершковий аромат сподобаються кожному гурману!
Покроковий рецепт
Почати приготування млинців варто з створення фаршу. Потрібно подрібнити в блендері або м’ясорубці курку разом з цибулею та олією. Також можна взяти простий готовий фарш і додати в нього потрібні подрібнені компоненти. Вбити в суміш яйце, молоко і добре перемішати масу.
Всипати борошно і спеції і ретельно перемішати фарш до однорідності.
Натерти потрібну кількість сиру і ще раз перемішати.Обсмажити млинці з двох сторін на сковорідці. Млинці повинні вийти рум’яними і дуже золотистими.
Подавати закуску до столу! Ароматні і поживні млинці з сиром і тонкою ноткою вершкового масла відмінно доповнять будь-яке застілля. Така м’ясна закуска гарна, як в гарячому вигляді, так і в холодному. Перевагою млинців є приготування страви з мінімуму доступних компонентів і дуже швидке приготування – 15 хвилин і… страва готова!