Бувають ситуації, коли гості вже на порозі, а в холодильнику ніяких надмірностей. На допомогу прийде простий і ситний салат.
Покроковий рецепт
Нарізаємо яйця на невеликі кубики і відправляємо в миску, в якій будемо замішувати салат.
Нарізаємо курячу грудку на невеликі кубики і відправляємо до яєць. Краще всього, якщо ви заздалегідь філе відваріть і остудіть його в холодильнику. Так м’ясо легше нарізати.
Таким же чином робимо і з огірками.
Нарізаємо зелень і також відправляємо її в ємність до решти інгредієнтів. Зелень можна використовувати будь-яку, яка вам подобається. У мене це цибуля, петрушка і кріп в рівних пропорціях.
Залишилося додати сіль, майонез і все ретельно перемішати. Салат готовий! Сміливо подавайте його на стіл, попередньо прикрасивши гілочкою кропу і половинками перепелиних яєць. Приємного апетиту!