Я пропоную Вам мій рецепт підливи для будь-якого гарніру(в даному рецепті – відварений рис)! Запевняю, у вас вийде дуже смачне, а головне – швидке та економне блюдо!
Інгредієнти
Рис – 1 упаковка | |
Курячі стегенця – 6 шт | |
Морква – 2 середні | |
Цибуля ріпчаста – 3 шт | |
Помідори – 4-5 шт | |
Спеції – За смаком | |
Зелень – За смаком |
З Новим роком, дорогі друзі! Здоров’я, щастя і благополуччя Вам і Вашим близьким!
У новорічні свята часто хочеться відпочити від домашньої рутини, набратися сил на майбутній рік. Однак їсти хочеться завжди, а витрачати багато часу біля плити зовсім не хочеться. Що ж можна приготувати на обід без особливої енерго – та матеріальної витратності?
Покроковий рецепт
Обсмажуємо до золотавої скоринки курячі стегенця, заздалегідь маринуємо їх спеції(за смаком). Досить буде і чорного меленого перцю з сіллю. Важливо! Не пересмажуємо стегенця, досить довести їх до стану напівготовності.
До курки додаємо нарізану ріпчасту цибулю. Обсмажуємо до готовності лука.
Далі, додаємо терту моркву, тушкуємо з закритою кришкою.
Додаємо нарізані помідори разом з соком(якщо він виділився в процесі різання). Ретельно перемішуємо і тушкуємо з закритою кришкою до тих пір, поки не виділитися сік помідорів.
Якщо помідори виділили мало соку, то модно додати трохи окропу, щоб підлива була рідкою. Знову ж таки, все за вашим смаком. У результаті повинна вийти підлива, як на фото.
Відварюємо рис, солимо.
У тарілку покладіть трохи рису і полийте його нашій смачною підливою! Страва готова! Приємного апетиту!
P. S.: діліться вашими враженнями та фото приготованих страв)))