Беремо м’ясо і ріжемо його на невеликі рівні шматочки.
Шматочки м’яса солимо і тушкуємо в олії на невеликому вогні. Це найдовший етап. М’ясо спочатку гаситься у власному соку, а потім, коли вода випарується, потрібно додати ще трохи олії і трохи обсмажити. На цей етап йде приблизно 35 хвилин.
Поки м’ясо гаситься, готуємо овочі. Моєму їх і чистимо. Моркву тремо на крупній тертці. Цибулю ріжемо на маленькі шматочки або кільцями. Баклажан – на невеликі брусочки. Перець – кільцями.
До м’яса в першу чергу додаємо баклажани. Трохи обсмажуємо разом з м’ясом. Приблизно 10 хвилин.
Потім додаємо цибулю, моркву, помідор, болгарський перець, сіль, цукор і перець за смаком і обсмажуємо все разом.
Блюдо готове. Подаємо з картоплею або рисом. М’ясо тут виходить ніжне, просочений соком овочів.