Яблучний пиріг – це завжди дуже смачно і ароматно. Його люблять діти і дорослі. Зникає зі столу моментально.

Інгредієнти
| Борошно – 7 столових ложок | |
| Цукор – 1 склянка | |
| Ванілін – 2 гр. | |
| Сіль – 1/4 чайної ложки | |
| Сметана – 1 стакан | |
| Сода – 1/2 чайної ложки | |
| Оцет – 1 чайна ложка | |
| Яйця – 2 шт. | |
| Яблука – 3 шт. | |
| Масло вершкове – 100 гр. |
Пиріг готується дуже швидко і просто, інгредієнти знайдуться практично на будь-якій кухні.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти.

Яйця збити з цукром і ваніліном.

Додати соду, гашену оцтом.

Додати сметану і все розмішати.

Додати вершкове масло і розім’яти його руками.


Додати борошно і перемішати. Тісто має вийти як дуже густа сметана.

Сковороду або форму для випікання змастити вершковим маслом.

Викласти трохи тіста на дно і розрівняти його. Потім викласти порізані яблука.

Зверху яблука покрити рештою тестом. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин.

Пиріг готовий. Дати трохи охолонути і подавати з чаєм, компотом, соком або просто так. Приємного апетиту!
