Цей смачний томатний суп з курячими сосисками і равіолі допоможе урізноманітнити повсякденне меню.
Інгредієнти
червоний солодкий цибулю невеликий – дві штуки | |
курячі сосиски – 500 г | |
соковиті помідори – 300 г | |
великі часточки часнику – 2 зубчики | |
морква – 1 шт. | |
дрібні фігурні макарони з начинкою (равіолі) – 170 р | |
будь олія – для смаження | |
томатний сік – 500 мл | |
міцний курячий бульйон – один літр | |
італійські трави – за смаком | |
зелень – жменя |
Настає час року, коли холодно…протягом двох тижнів холод..бррр. І в таку погоду єдине, що мені хочеться це є томатний суп з равіолі. Ароматний, смачний томатний суп з равіолі і курячими сосисками допоможе нагодувати всю сім’ю!
Якщо у вас є свіжі італійські трави, такі як базилік, чебрець, майоран, орегано або розмарин, ви можете використовувати деякі, щоб додати більший аромат. Але можна замість свіжих трав використовувати і сушені.
Покроковий рецепт
З ковбасок зняти плівку і на добре прогрітому маслі на сковорідці обсмажити до рум’яності м’ясо курячих сосисок, розбиваючи лопаткою. Готове м’ясо перекласти в тарілку і остудити.
Дрібніші порубати солодкий очищений цибулю, відправити його в сковороду і обсмажувати хвилини дві при частому помішуванні.
В цей же час необхідно нарізати маленькими кубиками помідори і порізати дрібненько моркву. Відправити нарізані овочі в сковороду, обсмажувати їх при періодичному помішуванні приблизно три хвилини.
Поставити на помірний вогонь широку каструлю середнього розміру, влити в неї томатний сік і міцний курячий бульйон, перемішати суміш і довести її до інтенсивного кипіння. Зменшити вогонь.
Додати вобжаренные овочі з сковорідки в каструльку, а також роздавлений часник. Закинути равіолі, ще раз перемішати. Накрити каструлю кришкою і готувати томатний суп хвилин двадцять.
По закінченні вищевказаного часу додати в каструлю раніше обсмажені курячі сосиски, за смаком додати сіль і посічену зелень.
Продовжити процес варіння томатного італійського супу з курячими сосисками і равіоллі ще дві хвилини, додати кілька щіпок італійських трав. Потім подавати його до столу.