Смажена куряча відбивна по-міланськи з сиром

Смажена куряча відбивна по-міланськи з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажена відбивна курка виходить надзвичайно смачною, з хрусткою сирною скоринкою. Виходить фірмова курочка по-міланськи.

Покроковий рецепт

Куряче філе розрізати на 2-3 частини. Кожен шматочок загорнути в плівку і відбити з обох сторін (якщо не відбивати, то зробити глибокі надрізи).

Посолити, поперчити. Дати відпочити.

Тим часом приготувати кляр: дрібно тертий сир змішати з яйцем.

Тепер візьміть шматочок курячого м’яса обваляти в панірувальних сухарях.

І вмочити в кляр.

Смажити з обох боків до готовності курки (не пережарьте, а то вийде сухе м’ясо).

Подавати до столу. Приємного апетиту!