Смажена печінка індички в паніровці

Смажена печінка індички в паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печінка виходить всередині ніжна в хрусткій паніровці з сухарів, борошна і курячого яйця. В якості основного інгредієнта можна взяти не тільки печінка індички, але і курячу, дуже смачно вийде теляча печінка. Порада: якщо ви візьмете за основу телячу печінку, вимочіть її попередньо в молоці (час вимочуванні становить від 30 хвилин і більше. Чим більше часу, тим ніжніше печінка). Сухарі я беру крупного помелу. Результат – більш ніжна і повітряна скоринка. Так, і найголовніше, не передержите печінка на вогні! В іншому випадку скоринка виходить горілої, а печінка жорсткою.

Покроковий рецепт