Смажена риба в клярі з щавлевим соусом

Смажена риба в клярі з щавлевим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На сьогоднішній день страви з риби досить затребувані в світі. Страви з рибою багато і ми вирішили Вам порадити одне дуже смачне.

Інгредієнти

Філе білої риби – 300 грам камбала, тілапія або інша
Цибуля ріпчаста – 1 штука
Яйце – 100 грам
Борошно пшеничне – невелика кількість
Вершки (нежирні) – 200 мілілітрів
Щавель – 50 грам
Сіль – за Вашим смаком
Масло рослинне – невелика кількість

Як приготувати Смажена риба в клярі з щавлевим соусом

На сьогоднішній день страви з риби досить затребувані в світі. Страви з рибою багато і ми вирішили Вам порадити одне дуже смачне. Ми розповімо про те, як же приготувати чудове філе риби з щавлевим соусом.

Покроковий рецепт

Отже, приступимо до приготування. Приготуємо щавельный соус.
Беремо цибулю і щавель і дрібно нарізаємо їх на досці.

Дістаємо сковорідку. На неї трохи рослинного масла. Ставимо на вогонь, розігріваємо. Додаємо нарізану цибулю і обсмажуємо його. Туди ж додаємо нарізаний щавель і пару столових ложок води. Тушкуємо приблизно 3 хвилини і додаємо вершки.

Все перемішуємо і додаємо борошно пшеничне (1 столова ложка). Солимо трохи. Перемішуємо і доводимо до кипіння. Кип’ятити не треба!

Далі дістаємо форму від блендера. За допомогою блендера все ретельно перемішуємо. Щавельный соус готовий!

Далі приготуємо рибу!
Тут все досить банально і просто. Насыпем на тарілочку пшеничне борошно. В іншу плошечку розіб’ємо яйце. В яєчко додамо сухі трави, перемішаємо. Рибу потрібно обваляти спочатку в пшеничного борошні, а після і в яйці.

Після чого або до того дістати сковородочку. На неї невелику кількість рослинного масла. Розігріти і обсмажити рибку з обох боків до золотистої скоринки.

Далі викладаємо смажений тост на тарілку, поливаємо його щавлевим соусом. А на соус в викладаємо смажену рибку. Можна прикрасити блюдо часточкою лимона. Риба в щавельном соусі готова! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!