На сьогоднішній день страви з риби досить затребувані в світі. Страви з рибою багато і ми вирішили Вам порадити одне дуже смачне.
Інгредієнти
Філе білої риби – 300 грам камбала, тілапія або інша | |
Цибуля ріпчаста – 1 штука | |
Яйце – 100 грам | |
Борошно пшеничне – невелика кількість | |
Вершки (нежирні) – 200 мілілітрів | |
Щавель – 50 грам | |
Сіль – за Вашим смаком | |
Масло рослинне – невелика кількість |
На сьогоднішній день страви з риби досить затребувані в світі. Страви з рибою багато і ми вирішили Вам порадити одне дуже смачне. Ми розповімо про те, як же приготувати чудове філе риби з щавлевим соусом.
Покроковий рецепт
Отже, приступимо до приготування. Приготуємо щавельный соус.
Беремо цибулю і щавель і дрібно нарізаємо їх на досці.
Дістаємо сковорідку. На неї трохи рослинного масла. Ставимо на вогонь, розігріваємо. Додаємо нарізану цибулю і обсмажуємо його. Туди ж додаємо нарізаний щавель і пару столових ложок води. Тушкуємо приблизно 3 хвилини і додаємо вершки.
Все перемішуємо і додаємо борошно пшеничне (1 столова ложка). Солимо трохи. Перемішуємо і доводимо до кипіння. Кип’ятити не треба!
Далі дістаємо форму від блендера. За допомогою блендера все ретельно перемішуємо. Щавельный соус готовий!
Далі приготуємо рибу!
Тут все досить банально і просто. Насыпем на тарілочку пшеничне борошно. В іншу плошечку розіб’ємо яйце. В яєчко додамо сухі трави, перемішаємо. Рибу потрібно обваляти спочатку в пшеничного борошні, а після і в яйці.
Після чого або до того дістати сковородочку. На неї невелику кількість рослинного масла. Розігріти і обсмажити рибку з обох боків до золотистої скоринки.
Далі викладаємо смажений тост на тарілку, поливаємо його щавлевим соусом. А на соус в викладаємо смажену рибку. Можна прикрасити блюдо часточкою лимона. Риба в щавельном соусі готова! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!