Смажена риба форель з овочами і шинкою – змішання незвичайних інгредієнтів. Тим не менш, страва має право на існування, так що спробуйте приготувати, дуже смачно!
Покроковий рецепт
Філе риби вимити, обсушити, посолити і поперчити за смаком, обваляти в борошні.
У сковороді розігріти половину оливкової олії, обсмажити рибу до готовності (близько 3-4 хвилин з кожного боку), потім зняти зі сковороди і зберігати теплою.
Шинку дрібно нарізати. Перець очистити від серцевини, дрібно порізати кубиками. Часник почистити, дрібно порубати.
У сковороду, де смажилася риба, долити масло, що залишилося, викласти шинку, перець і часник, полити лимонним соком. Постійно помішуючи тушкувати на слабкому вогні близько 12-15 хвилин.
Петрушку помити, струсити воду, дрібно порубати, додати до смаженої суміші. Форель викласти на плоске блюдо, залити ветчинно-перцевим соусом. Подавати до столу гарячою. Приємного апетиту!