Смажена цвітна капуста з імбиром

Смажена цвітна капуста з імбиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварюємо капусту в підсоленій воді протягом 10-12 хв, закривши каструлю кришкою. Важливо не переварити її, інакше капуста стане дуже м’якою.

Остиглий головку розбираємо на суцвіття («гілочки»).

Збиваємо яйце з сіллю для кляру. В окремій ємності змішати панірувальні сухарі і мелений сушений імбир (у співвідношенні 2:1).

Цвітну капусту вмочити в яєчний кляр …

Потім обваляти в панірувальних сухарях з імбиром.

Обсмажуємо з усіх боків на розігрітій сковороді з рослинним маслом. Цвітна капуста готова до вживання як самостійне, так і як додаткове блюдо (гарнір). Приємного апетиту!