Помити, почистити картоплю. Важливо, щоб на картоплі не було «вічок», так смак картоплі не загубиться.
Наріжте картоплю спочатку колом, потім розділіть коло на два і поріжте його «соломкою». Це не зовсім обов’язково, можна різати так, як вам цього хочеться, але не занадто товсто, є ризик того, що часточки не просмажаться.
Ставимо сковороду на розігрів і додаємо трохи олії. Коли сковорода розігріється, висипаємо наші часточки картоплі і солимо.
Картоплю залишаємо трохи просмажиться, беремося за цибулю. Цибулю ріжемо так, як хочемо. У мене як дрібно порізане, так і не дуже.
Додаємо цибулю в картоплю і обсмажуємо до готовності. Якщо хочете отримати картопля м’якше, то додайте трохи води і накрийте кришкою. Тушкуйте до готовності.