Смажені кабачки зі сметаною

Смажені кабачки зі сметаною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моєму кабачок і нарізаємо його на кільця товщиною 0,9 см

Обвалюємо кільця кабачка з усіх сторін у борошні

Розігріваємо сковорідку, вливаємо в неї 1 ст. л. рослинної олії, викладаємо кабачки (скільки поміститься)

Обсмажуємо овоч до рум’яної скоринки

Готові кільця перекладаємо в каструлю з невеликою кількістю води, кожен шар поливаємо сметаною. Опускаємо стебло кропу. Тушкуємо кілька хвилин

Розкладаємо готову страву по тарілках і прикрашаємо кожну порцію гілочкою петрушки