Смажені котлети з індички

Смажені котлети з індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажені котлети – одне з найбільш смачних, практичних, універсальних страв. Технологій приготування величезна кількість. Котлети можна запекти в духовці, підсмажити на сковороді, приготувати на пару, згасити в підливі. Найбільш популярним рецептом у повсякденному побуті є котлети з індички, підсмажені на сковороді. Досить слідувати моїм підказок, і рум’яні котлетки порадують ваших домочадців. Смак індичих котлет, приготованих за даної технології, дуже нагадує дивовижні, повітряні котлетки ресторанів фаст-фуд. Божественний аромат, яким сусіди насолоджуються в процесі приготування – непередаваний.

Основне завдання – це правильний склад і якість інгредієнтів. Якість фаршу відіграє важливу роль. На вибір індичого фаршу я витрачаю досить багато часу. Намагаюся купувати тільки продукти домашнього виробництва. Увага: Не використовуйте заморожений фарш для приготування котлет! Смак, після розморожування, значно відрізняється. Домогосподарки з тривалим стажем, напевно зробили висновок, що приготувати фарш самостійно, значно економніше і практичніше. У покупної, магазинний фарш не завжди додають свіжі продукти вищого сорту. Попрацювавши електричної або механічної м’ясорубкою, ми отримуємо якісний продукт.

Готувати котлети ми будемо для чотирьох. Дане блюдо далеко не дієтичне і не входить в розділ «Правильне харчування», але побалувати сімейство іноді дуже хочеться.

Покроковий рецепт