Урізноманітніть своє меню смачною домашньою випічкою – пиріжками, начинка для яких готується з вареного рису і яєць.
Інгредієнти
Тісто дріжджове – 500 гр | |
Рис – 0, 5 ст. | |
Яйце – 3 шт. | |
Цибуля зелена – 6-7 пер. | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Масло рослинне – 70 мл |
Для приготування смажених пиріжків нам потрібно дріжджове тісто, яке можна замісити самостійно, або придбати вже готовий напівфабрикат. Для начинки, відварюємо рис, курячі яйця. Смажити пиріжки будемо на сковороді.
Покроковий рецепт
Відварюємо для начинки рис в злегка присоленной воді. Потім рис відкидаємо на сито, промиваємо під холодною водою. Даємо воді повністю стекти. Перекладаємо рис в миску.
Очищаємо від шкаралупи яйця. Рубаємо їх шматочками, додаємо до рису.
Нарізаємо промитий і обсушенный зелений лук. Інгредієнти перчимо, солимо.
Перемішуємо. Начинка готова.
Дріжджове тісто ділимо на шматочки, кожен з яких розгортаємо в коржик.
Поміщаємо в центр коржі приблизно по 1,5 ст. ложки приготованої начинки з рису, яєць, цибулі.
З’єднуємо пиріжків. Пиріжки трохи притискаємо долонями.
У сковороді прогріваємо рослинне масло. Починаємо смаження пиріжків з рисом, укладаючи їх в сковороду швом вниз, потім перевертаємо.
Домашні пиріжки з рисом і яйцем готові.
Приємного всім перекусу!