Відварюємо для начинки рис в злегка присоленной воді. Потім рис відкидаємо на сито, промиваємо під холодною водою. Даємо воді повністю стекти. Перекладаємо рис в миску.
Очищаємо від шкаралупи яйця. Рубаємо їх шматочками, додаємо до рису.
Нарізаємо промитий і обсушенный зелений лук. Інгредієнти перчимо, солимо.
Перемішуємо. Начинка готова.
Дріжджове тісто ділимо на шматочки, кожен з яких розгортаємо в коржик.
Поміщаємо в центр коржі приблизно по 1,5 ст. ложки приготованої начинки з рису, яєць, цибулі.
З’єднуємо пиріжків. Пиріжки трохи притискаємо долонями.
У сковороді прогріваємо рослинне масло. Починаємо смаження пиріжків з рисом, укладаючи їх в сковороду швом вниз, потім перевертаємо.
Домашні пиріжки з рисом і яйцем готові.
Приємного всім перекусу!