Смажені пиріжки з рисом і яйцем

Смажені пиріжки з рисом і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварюємо для начинки рис в злегка присоленной воді. Потім рис відкидаємо на сито, промиваємо під холодною водою. Даємо воді повністю стекти. Перекладаємо рис в миску.

Очищаємо від шкаралупи яйця. Рубаємо їх шматочками, додаємо до рису.

Нарізаємо промитий і обсушенный зелений лук. Інгредієнти перчимо, солимо.

Перемішуємо. Начинка готова.

Дріжджове тісто ділимо на шматочки, кожен з яких розгортаємо в коржик.

Поміщаємо в центр коржі приблизно по 1,5 ст. ложки приготованої начинки з рису, яєць, цибулі.

З’єднуємо пиріжків. Пиріжки трохи притискаємо долонями.

У сковороді прогріваємо рослинне масло. Починаємо смаження пиріжків з рисом, укладаючи їх в сковороду швом вниз, потім перевертаємо.

Домашні пиріжки з рисом і яйцем готові.

Приємного всім перекусу!