Смажені стейки лосося з соусом тартар

Смажені стейки лосося з соусом тартар – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стейки лосося, смажені на гриль-сковороді дуже смачно подавати з соусом тартар. Про це я і розповім докладніше…

Інгредієнти

Стейки лосося – 3 шт.
Розмарин – 3 ч. л.
Чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Коріандр – 3 ч. л.
Сметана – 100 мл
Кріп – 3 гілочки
Солоний огірок – 1 шт.
Лимонний сік – 1 ст. л.

Як приготувати Смажені стейки лосося з соусом тартар

Лосось – дуже корисна риба, цінне джерело жирних омега-3 кислот. І хоча ця риба не з дешевих, але все ж таки потрібно іноді дозволяти собі її купувати. Адже здоров’я важливіше будь-яких грошей. Сьогодні пропоную дуже простий варіант лосося – стейки, смажені на сковороді-гриль під класичним соусом тартар. Просто, смачно і корисно

Покроковий рецепт

1. Стейки лосося ретельно обсушити від вологи.


2. Натерти спеціями. Обсмажити стейки лосося на сковороді-гриль з обох сторін. Не варто перетримувати рибу, так як вона буде сухою.


3. У миску викласти сметану. Кріп помити, обсушити від води і дрібно нарізати. Додати до сметані.

4. Солоний огірок нарізати маленькими кубиками. Додати в соус разом лимонним соком. Розмішати.


5. Стейки вийшли соковиті, не засмажені. Подати рибні стейки, полив їх соусом.