Стейки лосося, смажені на гриль-сковороді дуже смачно подавати з соусом тартар. Про це я і розповім докладніше…
Інгредієнти
Стейки лосося – 3 шт. | |
Розмарин – 3 ч. л. | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Коріандр – 3 ч. л. | |
Сметана – 100 мл | |
Кріп – 3 гілочки | |
Солоний огірок – 1 шт. | |
Лимонний сік – 1 ст. л. |
Лосось – дуже корисна риба, цінне джерело жирних омега-3 кислот. І хоча ця риба не з дешевих, але все ж таки потрібно іноді дозволяти собі її купувати. Адже здоров’я важливіше будь-яких грошей. Сьогодні пропоную дуже простий варіант лосося – стейки, смажені на сковороді-гриль під класичним соусом тартар. Просто, смачно і корисно
Покроковий рецепт
1. Стейки лосося ретельно обсушити від вологи.
2. Натерти спеціями. Обсмажити стейки лосося на сковороді-гриль з обох сторін. Не варто перетримувати рибу, так як вона буде сухою.
3. У миску викласти сметану. Кріп помити, обсушити від води і дрібно нарізати. Додати до сметані.
4. Солоний огірок нарізати маленькими кубиками. Додати в соус разом лимонним соком. Розмішати.
5. Стейки вийшли соковиті, не засмажені. Подати рибні стейки, полив їх соусом.