Простота в цьому рецепті, і є, та сама головна ідея, за яку, кулінарам полюбився цей спосіб приготування яблучного десерту.
Він дуже економічний, і не витратний за часом, не більше 20 хвилин!
Інгредієнти
Яблука – 2 тверді сорти | |
Масло вершкове – 30-40 г | |
Сіль – 2 г не велика щіпка солі | |
Кориця – 10 г на смак |
Мабуть, самий улюблений і доступний, у всі часи року, в нашій смузі фрукт – яблуко!
З всіляких сортів нам знадобиться твердий, а ось кисло-солодкий або солодкий – залишиться вашим вибором.
Правил тут немає, справа смаку!
Приготування смажених яблук настільки просто, як чари, і зовсім не вимагає досвіду кулінара. Такий спосіб приготованих яблук стане прикрасою до будь-якого чаювання з подругою, або солодкого столу для дитячого свята, а може виступати як самостійний десерт!
Покроковий рецепт
Помийте і осушіть яблука, підготуйте необхідні інгредієнти.
Очистіть, поріжте на середні шматочки, попередньо видаливши серцевину.
На злегка підігріту сковороду, покладіть вершкове масло, що б воно почало растапливаться.
Сміливо розкладаємо часточки на відстані один від одного, стежимо, щоб не пригоріли, а підрум’янилися!
Підсмажені з одного боку часточки яблук перевертаємо і проробляємо теж з іншою стороною.
Посипаємо корицею, хоча можна викласти на тарілку обсмажені яблука і посипати на них вже при подачі, а можна використовувати цукрову пудру.
Яблука подаються у гарячому вигляді, тому хороший дует у цьому десерті – кілька скибочок або кульку морозива.
Це самий швидкий простий і затишний рецепт для зимового вечора!