Смажений курча-табака на сковороді-гриль

Смажений курча-табака на сковороді-гриль – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажений ароматний курча з присмаком лимончика готувати дуже смачно і просто. Обсмажується на сковороді гриль.

Інгредієнти

тушка курчати – 1 шт.
лимон – 1 шт. (за смаком)
сіль – за смаком
перець – за смаком
оливкова олія – для смаження
спеції – 1/2 ч. ложки
паприка – 1/2 ч. ложки

Як приготувати Смажений курча-табака на сковороді-гриль

Всього лише за півгодини ви зможете приготувати ситний вечеря. Для цього вам потрібен лише наш рецепт і трохи терпіння. Ароматний курча з присмаком лимончика готувати дуже смачно і просто. Страва обов’язково оцінять ваші гості і члени сім’ї!

Покроковий рецепт

1. Тушку курчати обітріть спеціями, сіллю, перцем і паприкою. Збризніть лимонним соком зі всіх сторін.

2. Обсмажте з кожної сторони на розпеченій сковороді гриль до рум’яної скоринки (сковорода повинна бути сильно розпечена). При смаженні повинен стояти гніт (наприклад каструля наповнена водою).

3. Після того як перевернули курчати, 5 хвилин обсмажуйте, потім зменшити вогонь.

4. Готового курчати тютюну подавайте відразу до столу, він повинен бути гарячим!