Смажений сир сулугуні

Смажений сир сулугуні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Приготувати панірування. Змішати у великій тарілці просіяне борошно, дрібку приправи з суміші перців і додати за смаком солодкий червоний перець.

Сир нарізати красивими довгими шматочками. Товщина скибочок повинна бути приблизно з палець.

Шматочки сиру обваляти в борошняній паніровці зі всіх сторін.
Розігріти сковороду з невеликою кількістю рослинної олії (2 столові ложки достатньо). Викласти на розпечену сковороду обваленный в борошні сир.

Смажити сир до утворення хрусткої скоринки зверху, потім відразу перевернути. Для зручності я використовую лопаточку і виделку. Порада: щоб сир не розтікався, смажити його потрібно на сильному вогні. Не потрібно сир прожарювати, лише підрум’янити. Ніжний смажений сир викласти на тарілку, подавати сир потрібно негайно, поки він не став холодним. Відчуйте і ви радість м’якого теплого сир у роті. Приємного апетиту!