Картопля, смажена з цибулею і печерицями
Інгредієнти
Картопля – 5 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Печериці (великі) – 4 шт. | |
Часник – 5 зубчиків | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком |
Раніше, в дитинстві смажена картопля була моїм одним з найбільш улюблених і часто споживаних страв. Останнім часом ми з сім’єю перейшли на більш здорове харчування і такі страви готуємо дуже рідко. Але іноді буває, ось прям хочеться якоїсь “шкідливості”. Смажену картоплю не їли напевно рік, тому вирішила зробити її трохи видозмінити, для цього додала трохи печериць. І смак, аромат відразу ж заповнили кухню…
Покроковий рецепт
Картоплю очистити, помити й нарізати скибочками.
На сковороді розжарити рослинну олію. Викласти картоплю і смажити, періодично перевертаючи. Посолити і поперчити.
Цибулю помити, очистити від лушпиння і порізати кубиками. Печериці також помити, обтерти від вологи і порізати скибочками. Очистити часник.
Коли картопля буде наполовину готовий і трохи підрум’яниться…
…Додати цибулю та печериці. Видавити часник через чеснокодавку. Овочі та гриби смажити до готовності.
Відразу ж подавати до столу. Поки гаряча картопелька, вона така Првкусная!
Приємного апетиту!