Смажену картоплю з печерицями та цибулею

Смажену картоплю з печерицями та цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля, смажена з цибулею і печерицями

Інгредієнти

Картопля – 5 шт.
Цибуля – 1 шт.
Печериці (великі) – 4 шт.
Часник – 5 зубчиків
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком

Як приготувати Смажену картоплю з печерицями та цибулею

Раніше, в дитинстві смажена картопля була моїм одним з найбільш улюблених і часто споживаних страв. Останнім часом ми з сім’єю перейшли на більш здорове харчування і такі страви готуємо дуже рідко. Але іноді буває, ось прям хочеться якоїсь “шкідливості”. Смажену картоплю не їли напевно рік, тому вирішила зробити її трохи видозмінити, для цього додала трохи печериць. І смак, аромат відразу ж заповнили кухню…

Покроковий рецепт

Картоплю очистити, помити й нарізати скибочками.

На сковороді розжарити рослинну олію. Викласти картоплю і смажити, періодично перевертаючи. Посолити і поперчити.

Цибулю помити, очистити від лушпиння і порізати кубиками. Печериці також помити, обтерти від вологи і порізати скибочками. Очистити часник.

Коли картопля буде наполовину готовий і трохи підрум’яниться…

…Додати цибулю та печериці. Видавити часник через чеснокодавку. Овочі та гриби смажити до готовності.

Відразу ж подавати до столу. Поки гаряча картопелька, вона така Првкусная!

Приємного апетиту!