Сметанно-овочевий суп з яловичиною

Сметанно-овочевий суп з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Господині часто стикаються з питанням, якою б ще цікавий приготувати супчик, здивувати і порадувати сім’ю. В якості основи для першої страви, я вибрала бульйон з яловичини. Це м’ясо відноситься до дієтичних. Його рекомендують людям, які займаються спортом. Яловичина – це один з основних постачальників білків. Також це м’ясо багате залізом, вітаміну групи B і мінеральними солями. Оскільки за вікном зима, вибір овочів впав на заморожену суміш. В її складі морква, цвітна капуста, брокколі, зелений горошок, солодкий червоний перець.

Покроковий рецепт