З курячого філе, червоного болгарського перцю і лучка можна приготувати ситний, дуже соковите і смачне повсякденна страва.
Покроковий рецепт
Процес приготування:
Порційними шматками нарізати куряче філе, обсмажити в суміші вершкового і арахісової олії на сковороді до рум’яності. Потім насипати білий перець, а посолити.
Влити достатню кількість курячого бульйону, потім почистити цибулю нашаткувати кільцями, після цього очистити від насіння болгарський перець і нарізати його смужками.
Додати нарізані овочі в сковорідку з курячим м’ясом. Додати за смаком спеції і лавровий лист.
Готувати компоненти ще двадцять хвилин, потім перекласти їх на блюдо.
Полити блюдо гарячим з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!