Соковите куряче філе, тушковане з перцем і цибулею

Соковите куряче філе, тушковане з перцем і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З курячого філе, червоного болгарського перцю і лучка можна приготувати ситний, дуже соковите і смачне повсякденна страва.

Покроковий рецепт

Процес приготування:
Порційними шматками нарізати куряче філе, обсмажити в суміші вершкового і арахісової олії на сковороді до рум’яності. Потім насипати білий перець, а посолити.

Влити достатню кількість курячого бульйону, потім почистити цибулю нашаткувати кільцями, після цього очистити від насіння болгарський перець і нарізати його смужками.

Додати нарізані овочі в сковорідку з курячим м’ясом. Додати за смаком спеції і лавровий лист.

Готувати компоненти ще двадцять хвилин, потім перекласти їх на блюдо.

Полити блюдо гарячим з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!