Вас пригостили шматочком м’яса лося? А може бути, Ваш чоловік захоплюється полюванням? Ви не знаєте, що готувати з м’яса дикого тваринного? Тоді цей рецепт для Вас.
Покроковий рецепт
Замочіть м’ясо лося у воді на кілька годин (якщо шматок заморожений, то можете залишити у воді на ніч). Приготуйте з нього фарш, додайте шматочок свинячого сала, він стане не таким «сухим». Почистіть цибулю. З капусти зніміть зовнішні зелене листя.
Овочі крупно поріжте.
Складіть в чашу блендера. Якщо немає подібного подрібнювача, просто дрібно порізати ножем або натріть на крупній тертці.
Подрібніть за допомогою блендера.
Змішайте отриману рубану масу овочів з фаршем.
Додайте куряче яйце, спеції, сушений кріп або будь-яку іншу зелень. Добре змішайте фарш. Він повинен стати липким.
Формуйте мокрими руками котлети улюбленої форми. Обваляйте в борошні або панірувальних сухарях.
У сковороді на великому вогні сильно розігрійте рослинне масло. Обсмажте котлети до скоринки, нехай вони “схопляться”. Додайте гарячої води і тушкуйте під кришкою 20-30 хвилин. Коли вода випарується, підсмажте котлети до хрусткої скоринки. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!