Апетитне блюдо, приготоване з курячих гомілок з використанням майонезу і соєвого соусу.
Інгредієнти
Гомілка куряча – 3 штуки | |
Сіль – за смаком | |
Суміш мелених перців – за смаком | |
Майонез – 1 столова ложка | |
Соєвий соус – 1 столова ложка | |
Олія рослинна – 1 столова ложка | |
Часник – 2 зубчики |
Даний рецепт приготування курячих гомілок цілком можна запропонувати для святкового застілля. Для реалізації потрібні розморожені курячі ніжки (гомілки), майонез, спеції, класичний соєвий соус і рослинна олія для змащування форми. Пікантний смак страві додає часник.
Покроковий рецепт
Отже, готуємо курячі гомілки. Промиваємо їх, обсушуємо паперовим рушником. Перекладаємо гомілки в миску, підсипаємо спеції: сіль і суміш мелених перчиком. Можна взяти і інші улюблені приправи.
Очищаємо часник. Подрібнюємо його на тертці або пропускаємо через прес.
До інгредієнтів в миску, додаємо будь майонез.
Вливаємо слідом класичний соєвий соус.
Добре перемішуємо інгредієнти. Можна залишити гомілки маринуватися, але якщо часу немає, то відразу перекладаємо їх у змащену форму для запікання. Форму накриваємо фольгою, ставимо в духовку при 220 градусах на 30 хвилин. Фольгу через покладений час прибираємо, а гомілки запікаємо ще 15 хвилин.
Приємного апетиту!