М’ясні котлети виходять більш соковитими і менш калорійними, якщо додати в них молоду білокачанну капусту.
Покроковий рецепт
Добре промити і дуже тонко нашаткувати білокачанну капусту, відправити її в миску з м’ясним фаршем, додати необхідну кількість солі, насипати мелений перець.
Очищену цибулю дрібно порубати, відправити його в посуд з фаршем і капустою.
Додати збите куряче яйце, добре перемішати інгредієнти.
Далі зволоженими руками сформувати з них котлети овальної форми.
Збити куряче яйце. Після цього підготувати дві широкі тарілки, в одну з них насипати просіяне борошно, а в іншу – мелені сухарі.
Обваляти м’ясні котлети з капустою в борошні, потім вмочити їх у збитою яєчною суміші, після цього присипати з усіх боків меленими сухарями.
Влити достатню кількість масла в сковорідку з важким дном, прогріти його на вогні середньої сили, потім обсмажити в ньому з усіх боків м’ясні котлети з капустою.