Солодкі коржі з корицею

Солодкі коржі з корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгредієнти: борошно просіваємо в ємність, відміряємо корицю, соду, цукор.

Змішуємо сипучі складові: борошно, соду, лимонну кислоту, корицю, цукор.

Додаємо воду в борошно і перемішуємо.

Аналогічно додаємо рослинне масло, знову перемішуємо.


Вбиваємо яйце і замішуємо однорідне гладке тісто. Тісто не повинно прилипати до рук або столу.

Тісто ділимо на 10 приблизно однакових частин.


На присипаної борошном робочій поверхні кожну частину тіста розкачуємо. Можна для краси надати коржикам правильну круглу форму з допомогою тарілки, але можна і не робити цього.

Нагріваємо сковорідку, ллємо трохи олії. Корж викладаємо на сковорідку. Смажимо 3-4 хвилини на середньому вогні, поки не зарум’яниться. Якщо віддаєте перевагу більш ситну випічку, можна лити більше олії, але і практично на сухій сковороді коржі готуються чудово.

Перевертаємо і знову смажимо іншу сторону.

Готові коржі викладаємо стопкою один на одного, так вони довше залишаються гарячими.