Просте приготування страви для тих, хто не любить оливки.
Покроковий рецепт
З стегна копченої курки зварити бульйон. Картоплю помити, почистити і порізати соломкою.
Копчену ковбасу порізати соломкою, а варену кубиком.
Солоні огірки порізати дрібним кубиком. Змішати огірки, ковбаси і обсмажити на сковороді з додаванням 2 ст. л. томатної пасти протягом 10 хвилин.
Моркву натерти на тертці (я використовую натерту заморожену), цибулю порізати кубиком, помідор порізати кубиком і обсмажити на рослинному маслі.
Всі інгредієнти скласти в каструлю з бульйоном, додати 2 ст. л. томатної пасти, сіль, перець і варити до готовності картоплі.
Приємного апетиту!