І свинина, і яловичина чудово поєднується з різними овочами, в тому числі і з білокачанної капустою. Ковбаски роблять страву більш насиченим.
Інгредієнти
суміш різних мелених перців – за смаком | |
капуста білокачанна – 500 гр | |
ковбаски – 3 шт. | |
сіль морська – за смаком | |
ароматне масло оливкове – 2 ст. ложки | |
великий лук – дві штуки | |
м’ясна вирізка – 250 гр можна взяти навпіл свинину і яловичину | |
подрібнений часник – 2 ч. ложки | |
пір’я зеленого лука – один маленький пучок |
І свинина, і яловичина чудово поєднується з різними овочами, в тому числі і з білокачанної капустою. Ковбаски роблять страву більш насиченим. Солянка з м’ясом і ковбасою відмінно підходить для ситного обіду.
Покроковий рецепт
Промиту м’ясну вирізку нарізати невеликими кубиками, викласти їх в сковороду і обсмажувати декілька хвилин при епізодичному помішуванні.
Потім нарізати кружечками ковбаску. Закинути її до м’яса і смажити все на невеликому вогні, періодично помішуючи.
В цей же час почистити цибулю і часник. Потім цибулю дрібно нарізати, перекласти в сковороду разом з подрібненим часником.
Насипати суміш перців, продовжити смажити інгредієнтів при періодичному помішуванні на тихому вогні кілька хвилин.
Промити білокачанну капусту, порізати. Перекласти овоч в сковорідку, додати трохи солі, гарненько все перемішати, влити трохи окропу, накрити посуд кришкою. Потім тушкувати компоненти хвилин п’ятнадцять.
Подавати тушковане м’ясо з ковбасками і капустою в теплому вигляді зі свіжими овочами. Приємного апетиту.