Солянка по-польськи з мясом і ковбасками

Солянка по-польськи з мясом і ковбасками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

І свинина, і яловичина чудово поєднується з різними овочами, в тому числі і з білокачанної капустою. Ковбаски роблять страву більш насиченим.

Інгредієнти

суміш різних мелених перців – за смаком
капуста білокачанна – 500 гр
ковбаски – 3 шт.
сіль морська – за смаком
ароматне масло оливкове – 2 ст. ложки
великий лук – дві штуки
м’ясна вирізка – 250 гр можна взяти навпіл свинину і яловичину
подрібнений часник – 2 ч. ложки
пір’я зеленого лука – один маленький пучок

Як приготувати Солянка по-польськи з м’ясом і ковбасками

І свинина, і яловичина чудово поєднується з різними овочами, в тому числі і з білокачанної капустою. Ковбаски роблять страву більш насиченим. Солянка з м’ясом і ковбасою відмінно підходить для ситного обіду.

Покроковий рецепт

Промиту м’ясну вирізку нарізати невеликими кубиками, викласти їх в сковороду і обсмажувати декілька хвилин при епізодичному помішуванні.

Потім нарізати кружечками ковбаску. Закинути її до м’яса і смажити все на невеликому вогні, періодично помішуючи.

В цей же час почистити цибулю і часник. Потім цибулю дрібно нарізати, перекласти в сковороду разом з подрібненим часником.

Насипати суміш перців, продовжити смажити інгредієнтів при періодичному помішуванні на тихому вогні кілька хвилин.

Промити білокачанну капусту, порізати. Перекласти овоч в сковорідку, додати трохи солі, гарненько все перемішати, влити трохи окропу, накрити посуд кришкою. Потім тушкувати компоненти хвилин п’ятнадцять.

Подавати тушковане м’ясо з ковбасками і капустою в теплому вигляді зі свіжими овочами. Приємного апетиту.