Промиту м’ясну вирізку нарізати невеликими кубиками, викласти їх в сковороду і обсмажувати декілька хвилин при епізодичному помішуванні.
Потім нарізати кружечками ковбаску. Закинути її до м’яса і смажити все на невеликому вогні, періодично помішуючи.
В цей же час почистити цибулю і часник. Потім цибулю дрібно нарізати, перекласти в сковороду разом з подрібненим часником.
Насипати суміш перців, продовжити смажити інгредієнтів при періодичному помішуванні на тихому вогні кілька хвилин.
Промити білокачанну капусту, порізати. Перекласти овоч в сковорідку, додати трохи солі, гарненько все перемішати, влити трохи окропу, накрити посуд кришкою. Потім тушкувати компоненти хвилин п’ятнадцять.
Подавати тушковане м’ясо з ковбасками і капустою в теплому вигляді зі свіжими овочами. Приємного апетиту.