Для початку треба зварити м’ясний бульйон, варимо тільки на другому бульйоні! М’ясо вибирайте на свій смак, в моєму випадку це яловичина, із-за того що у супу буде більш насиченого смаку. Так само для бульйону можна використовувати курку, свинину або індичку. Бульйон на яловичині треба варити 2,5-3 години, після закипання, зменшити вогонь і продовжувати варити, знімаючи піну. Ось так виглядають інгредієнти для супу
Після того, як бульйон зварився, чистимо картоплю, нарізаємо його дрібним кубиком і додаємо в бульйон.
Далі очищаємо моркву і цибулю нарізаємо дрібним кубиком, розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо масло, висипаємо туди овочі і обсмажуємо на максимальному вогні до золотистої скоринки.
Коли овочі спассеруются додаємо трохи бульйону з супу і тушкуємо на повільному вогні, після цього додаємо кетчуп, все перемішуємо і накриваємо кришкою.
Далі нарізаємо всі додаткові м’ясні вироби, в моєму випадку це ковбаса сирокопчена і сардельки підкопчені.
Нарізані ковбасу і сардельки додаємо в сковорідку до овочів які гасяться. Все перемішуємо і накриваємо кришкою на 10 хвилин
після закінчення 10 хвилин овочі разом з м’ясними виробами додаємо вже в киплячий бульйон з картоплею.
З бульйону дістаємо м’ясо, остуджуємо, обробляємо і повертаємо назад в каструлю.
Після цього бульйон повинен закипіти. В кінці додаємо в суп зелень і оливки, у мене з лимоном.
Мариновані огірки нарізаємо соломкою, заливаємо водою, кип’ятимо і додаємо в бульйон. Після закипання, доводимо до солі. Суп готовий.