Якщо час не дозволяє приготувати повноцінну м’ясну солянку, то цей рецепт буде відмінним варіантом, так як є спрощеним аналогом класичного блюда з м’ясом. Отже, солянка з ковбасою…
Інгредієнти
сосиска – 4 шт. | |
картопля – 5 шт. | |
цибуля – 0,5 шт. | |
морква – 1 шт. | |
томатна паста – 2 ст. л | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком | |
цукор – за смаком | |
хмелі-сунелі – за смаком | |
кістки – 1 шт. |
Суп є одним з головних прийомів їжі для обіду, я не можу уявити собі щось інше на обід! Тому протягом усієї самостійного життя доводиться придумувати як максимально урізноманітнити свій раціон так,щоб було не складно і недовго приготувати. Солянка увійшла в мій раціон увійшла дуже несподівано раптово,я навіть не розуміла,що готую солянку. Усі потрібні інгредієнти опинилися у мене в холодильнику! Тільки я не змогла додати огірок,тому що не люблю варені огірки!
Покроковий рецепт
Нарізаємо невеликими шматочками сосиски, на цьому етапі ви можете використовувати не тільки сосиски ,але і ковбасу та м’ясо.
Обсмажуємо на сковороді ,щоб вийшла корочка,слідом додаємо нарізану цибулю і натерту моркву. Обсмажуємо як зажарку і слідом додаємо томатну пасту і тримаємо ще хвилину на вогні і відставляємо.
Ставимо варитися бульйон для солянки. Я використовую спинку і кість від грудки ,додаю сіль і лавровий лист. Під час кипіння знімаємо пінку ,щоб після готовності бульйон був не каламутним. Через пів години можна діставати кістки, обдирати від м’яса,яке додаємо в кінці додаємо картоплю, нарізану кубиками.
Варимо картоплю практично до готовності додаємо зажарку з ковбасою і м’ясом з кісток. В солянку з ковбасою додаємо спеції за смаком, у мене це сіль,перець,цукор, хмелі-сунелі і часник.
Супова солянка з ковбасою виходить густий,тому якщо ви любите пити суп,а не є,то ділите інгредієнти на два. Приємного апетиту!